Langs Wielercafés voor het goede doel

This is the fundraising page of Ruben van Kempen

( Member of team: Ultimate Coffee Ride )

from €500 (0%)
Donate now
  1. Toen ik 20 jaar geleden begon met wielrennen had ik nooit durven dromen dat ik er zoveel plezier uit zou halen. De uitdagingen die het met zich mee brengt, de vrijheid waar je van geniet tijdens het fietsen en het sociale aspect voor, tijdens én na het fietsen maken dat ik nog altijd dankbaar rondfiets.

  2. Eind 2020 startte ik de website www.wielercafes.nl. Een plek waar alle wielercafés van Nederland te vinden zijn. Zodoende kwam ik het de Ultimate Coffee Ride tegen. Een ferme fietstocht door het hele land langs een aantal wielercafes.

  3. Ik gun iedereen het plezier en de energie die uit het wielrennen haal. Ook kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld. Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat zij toch kunnen sporten, dansen, muziek maken of aan theater kunnen doen door de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen te betalen.

In 2021 wil ik deze drie dingen graag combineren. Met mijn deelname aan de Ultimate Coffee Ride wil ik graag zoveel mogelijk geld ophalen om dit jeugdfonds op een passende manier te steunen. Door sporten leer je samenwerken, blijf je vitaal en maak je nieuwe vrienden. Ik gun 't ieder kind de kans om dit zelf te ervaren.