City Marketing Lelystad

This is the fundraising page of City Marketing Lelystad
from €1.000 (302%)
Donate now

City Marketing Lelystad doneert €1.000,-. En jij?

Op 30 augustus aanstaande raast de Simac Ladies Tour door Lelystad en Flevoland. Het belooft een waar spektakel te worden met de beste wielrensters ter wereld. Al deze toppers hebben gemeen dat ze de ruimte hebben gekregen om hun favoriete sport te beoefenen.

 

Dit zou voor ieder kind moeten gelden. Of ze nou van wielrennen of voetbal houden. Van gitaarspelen of judo. Ieder kind moet kunnen meedoen. Helaas is de praktijk anders. In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij staan aan de zijlijn. Letterlijk. Dat kan anders, dat moet anders.

Vandaar dat wij rondom deze wielerkoers een samenwerking aangaan met Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vanuit City Marketing Lelystad doneren wij €1.000,-. Wanneer onze donateurs de 2e €1.000,- hebben bereikt zal City Marketing Lelystad dit ook nog eens verdubbelen. En wij roepen alle betrokkenen - van sponsors tot toeschouwers - op om ook een donatie te doen. Zodat meer kinderen kunnen sporten en spelen. Want daar heeft ieder kind recht op!